Richard en Anita werken in het systemische veld, met adem- en lichaamswerk. Richard nodigt je uit om thuis te komen, ook daar waar jij jezelf vergeten bent. Anita nodigt je uit om te herinneren wie je ten diepste bent.

Ademwerk

Met ruim 15 jaar ervaring als ademwerkers, opgeleid in Oxygen Advantage, Transformational Breath, Core Energetics, Yoga, en Reichiaans ademwerk, delen Richard en Anita hun passie voor ademavonden, individuele sessies en het begeleiden van groepen (zowel intern als op externe locaties), waarbij ze lichaams- en ademwerk combineren voor een allesomvattende ervaring. We zijn beschikbaar voor ondersteuning in andere programma’s.

Ademwerk is een bijzonder transformerend en helend proces dat ook wel vraagt om moed en vertrouwen om door te ademen in alles wat naar de oppervlakte komt. Jouw adem wijst je de weg naar wat geheeld wil worden. Heling vraagt tijd. En liefde. Wij streven naar focus op ruimte maken voor contact met wie je werkelijk bent. Hierdoor kan je steeds meer leven vanuit authenticiteit. Leven vanuit je authentieke kern is een universeel verlangen van mensen: zijn wie je bent, ten volle leven, vervulling vinden, dromen waarmaken, intens liefhebben.